LIVRAISON ET RETOUR GRATUITS À DOMICILE ET DANS TOUS LES MAGASINS

S’identifier

NL

Deto Neo randonnée

39,95 € 15,98 €

Couleur : Bleu

BLEU Couleur non disponible dans cette taille

Choisissez d’abord une couleur

3 à 5 jours ouvrés
3 - 5 jours ouvrés
Livrable dans
3 - 5 jours ouvrés

Avez-vous déjà effectué un scan des pieds en 3D ? pour l’utiliser.

Trouvez un scanner des pieds en 3D
V
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
A partir de 3 pièces soldées vous recevez 10 %* de réduction EXTRA. Cette réduction sera déduite du prix net soldé dans votre panier.

Caractéristiques

Couleur : Bleu

Fermeture : Lacets

MATIÈRE

Doublure: Textile

Semelle intérieure: Textile

Tige: Textile/Synthetic

Semelle: Rubber/pu

Confort

Semelle amovible : Non

NUMÉRO D’ARTICLE

237840592203

Geen avontuur is te groot voor stoere jongens met onze wandelschoenen! Dankzij de stevige en comfortabele zolen is wandelen, kampen bouwen en buiten spelen vanzelfsprekend. De blauwe wandelschoenen voor jongens van Deto Neo van synthetische stof met vetersluiting laten je kleine man niet in de steek.
De zool is niet uitneembaar.

Over Deto Neo:
Het merk Deto is opgericht door twee Belgische gymleerkrachten met meer dan 18 jaar ervaring. Ze merken dat kinderen moeite hebben om de klassieke turnpantoffel aan te krijgen of aan te houden, en bovendien geeft die schoen niet voldoende steun voor de hedendaagse turnles waar ook balsporten, dansen, springen, ? wordt beoefend. De twee turnleraars gingen daarom zelf aan de slag en ontwikkelden een goede sportschoen die voldoet aan alle eisen waar een goede kindersportschoen aan moet voldoen. Denk maar aan extra stabiliteit, uitstekende aansluiting, aangepaste zolen, makkelijk uitneembare binnenzolen zodat er ook steunzolen gebruikt kunnen worden en ondersteuning van de voetboog. Bovendien kan de gymschoen twee schoenmaten meegaan door een uitknipbaar kussentje aan de hiel. De groene versie van de Deto sportschoen is speciaal ontworpen voor smalle voeten en de rups-tekening op de kleinste maten maakt het makkelijk om de linkerschoen van de rechterschoen te onderscheiden. Als enige gymschoen in België worden ze aanbevolen door de federatie van Belgische podologen. Naast de klassieke Deto gymschoen, is er ook de sportschoen Deto 2.0 of Deto Neo en een collectie turnkledij.

DISPONIBLE DANS CES MAGASINS


Plus de Deto Neo

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .