GRATIS LEVERING EN RETOUR, ZOWEL THUIS ALS IN DE WINKELS

Inloggen

FR

Solden gemist? Sla je slag met onze ronde prijzen!

Nieuw binnen

Nieuw binnen

Nieuw binnen

Si vous êtes francophone, cliquez ici pour continuer. Ben je Nederlandstalig? Klik dan hier om verder te gaan.


#brantanomoments

#brantanomoments

 

Join our community »

Online schoenen kopen doe je op brantano.be

Wie online schoenen koopt, denkt al snel aan brantano.be. Je kan er al meer dan 10 jaar terecht voor een uitgebreid aanbod schoenen. En dankzij onze online klantendienst en honderden ervaren winkelmedewerkers is het kinderspel om telkens opnieuw het perfecte paar te vinden.

Online, offline, all the time

Bij Brantano kan je 24u/24u terecht voor kwaliteitsschoenen. En dat bedoelen we letterlijk. Want naast de uitzonderlijke service in de winkels biedt Brantano ook online schoenen aan een correcte prijs. Of je nu schoenen en accessoires voor dames, heren of kinderen zoekt, wij bieden je een waaier aan diverse stijlen: online, offline en all the time. En uiteraard in allerlei kleuren en modellen.

Passen ze wel?

Oké, je hebt dé perfecte schoenen gevonden. Meteen bestellen of toch eerst uitproberen? Kies online je favoriete pumps, ballerina’s, enkellaarzen, sandalen, sneakers of kinderschoenen en reserveer ze alvast in één van onze winkels. Zo ben je zeker dat de schoenen beschikbaar zijn in jouw maat in de winkel van je keuze, en vooral : je kan ze rustig passen en ter plaatse beslissen of je ze al dan niet aankoopt. En uiteraard krijg je van onze medewerkers ook handige tips voor het onderhoud van je schoenen. Niets dan voordelen dus!

Schoenen op jouw maat

Kwaliteit en comfort staan steeds centraal. Of je je schoenen nu in de winkel koopt of via onze webshop, je vindt zeker het paar dat perfect past, zelfs voor gevoelige voeten. Zo zijn er bijvoorbeeld No Stress pumps met een binnenzool die zich vormt naar jouw voeten. Diabetesschoenen zijn dan weer speciaal gevoerd om kwetsuren te vermijden bij gevoelige voeten. En bij Brantano kan je online uiteraard ook terecht voor kleine maten, grote maten en verwijderbare binnenzolen.

Sterke merken

Wie de grote merken zoekt kan steeds bij Brantano terecht. Met namen zoals Kickers Tamaris, Clarks, Adidas, Hush Puppies, Kipling, Nike, Puma, Converse, No Stress, Mustang, Plop en nog vele andere, hebben we ijzersterke merken in huis. Op zoek naar nieuwe merkschoenen? Breng dan een bezoek aan één van onze winkels of neem een kijkje op brantano.be.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .