Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Adidas

Adidas

Wereldsterren als Pharrell Williams en Rihanna dragen adidas, maar ook in het straatbeeld zijn ze niet meer weg te denken. Met zijn innovatieve design en sterke Duitse kwaliteit heeft adidas werkelijk overal fans. Ook Brantano is fan!


Adidas sneakers

Sneakers vormen nog steeds de ruggengraat van onze adidas collectie. Zowel voor heren, dames als kinderen vind je sneakers in verschillende kleuren, stijlen, maten en sluitingen (veters of klittenband). Naast de sneakers heeft Brantano ook adidas slippers en leuke adidas accessoires zoals sporttassen, rugzakken en petten.


Op en top sport

Stijl en comfort zijn vaak moeilijk te combineren bij sportschoenen. Maar adidas slaagt er telkens weer in om beide factoren vlekkeloos te mixen. Kijk maar naar de hippe ontwerpen van de adidas voetbalschoenen. Of ben je op zoek naar sportschoenen voor tennis, fitness of jogging? Als toonaangevend sportmerk heeft adidas schoenen voor elke sporter.


adidas online

Schoenen van adidas online shoppen? Bestel ze nu online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Shop nu Actievoorwaarden
274 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Naar boven