Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Clarks

Clarks

Clarks staat bijna synoniem aan draagcomfort. Compromissen kennen ze er niet. De ontwerpers gaan steevast voor de meest modieuze designs én de beste materialen. Clarks schoenen draag je met plezier. Bij Brantano willen we natuurlijk niet dat je deze gelegenheid misloopt!


Voor het hele gezin

Zowel mannen, vrouwen, jongens als meisjes vinden gegarandeerd leuke schoenen van Clarks. Prachtige sandalen, pumps, laarzen, herenschoenen, … Werk of ontspanning, Clarks schoenen passen bij elke gelegenheid. En voor dames is er nog een extraatje: stijlvolle Clarks handtassen om je outfit compleet te maken.


Mijn allereerste schoentjes

Wist je dat Clarks het grootste kinderschoenmerk ter wereld is? Voor de eerste schoentjes van jouw zoon of dochter kies je dus maar beter voor Clarks. Al meer dan 100 jaar bestuderen ze de ontwikkeling van de kindervoet. Ze ontwikkelden speciale technologieën voor elke ontwikkelingsfase en ze voorzien ook in de behoefte aan halve maten en breedtematen. Clarks kinderschoenen hebben een soepel zooltje dat voldoende steun geeft en tegelijkertijd genoeg bewegingsvrijheid geeft.


Clarks online kopen

Een paar Clarks schoenen op het oog? Bestel ze online en ontvang ze bij je thuis of in een Kiala-punt. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Wil je kinderschoentjes, maar ken je de juiste maat niet? Kom langs in een Brantano-winkel en wij meten ze met onze 3D voetscan. De resultaten van deze 3D voetmeting krijg je mee op een gratis kaart, zodat je in de toekomst ook online de perfecte maat kiest. Heb je al een kaart? Log in, kies het juiste gezinslid en kijk welke maat we aanbevelen!

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
496 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Naar boven