Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

Sprox

Bij het merk Sprox zit je goed als je de laatste trends wil volgen. Ook aan je portefeuille werd gedacht, want de schoenen van Sprox zijn verrassend scherp geprijsd. Modieus én betaalbaar, een echte win-win!

Voor elk gezinslid

Er zijn schoenen van Sprox voor jongens en meisjes, heren en dames. Als vrouw ben je misschien op zoek naar betaalbare trendy pumps? Of modieuze ballerina’s? Of toch liever sneakers? Voor je kleine meid zijn er de schattigste sneakers in opvallende prints en materialen. Ook de ballerina’s voor meisjes volgen de laatste mode op de voet.

Sprox online kopen

Heb je online jouw droomschoenen van Sprox gespot, maar wil je ze toch graag eerst even passen? Reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Al overtuigd? Bestel dan online en ontvang ze bij je thuis. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
8 producten gevonden
Naar boven