Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Dames
  3. Pantoffels

Damespantoffels

Wat is het eerste dat je doet als je thuiskomt? Je pantoffels aantrekken natuurlijk! Voor dames die nog geen leuke ‘sloffen’ hebben (of waarvan hun huidige paar versleten is), creëerden we een uitgebreide collectie damespantoffels. Ontdek de diverse modellen en kies jouw persoonlijke favoriet.


Stijlvol in huis

Voor liefhebbers van klassieke damespantoffels zijn er open en gesloten modellen in subtiele kleuren, zoals zwart, blauw en grijs. Dames die eerder van hippe patronen en speelse figuren houden, hebben ook een ruime keuze. Er zijn zelfs trendy pantoffellaarsjes en indoor-ballerina’s. Want wie zegt dat stijlvol schoeisel enkel voor buitenshuis is?


Zonder uitschuivers

Damespantoffels zijn in de eerste plaats erg leuk om de dragen, omdat ze jouw voeten lekker warm houden. Maar er is meer. Onze pantoffels beschermen je tegen gladde tegels en parketvloeren. Je moet dus geen schrik hebben voor uitschuivers. De hippe ontwerpen van merken als Slipper Club, Hush Puppies en Kickers zijn mooi meegenomen.


Damespantoffels gevonden?

Op zoek naar pantoffels voor dames? Maak je keuze op Brantano.be. Wij hebben open of gesloten modellen, in stof of leder, met speelse patronen of een uniforme kleur. Er is voor elk wat wils. Bestel jouw damespantoffels online, laat ze gratis aan huis leveren of reserveer ze voor een pasbeurt. Afhaling in een Kiala-punt kan ook.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
79 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven