Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Dames
  3. Pumps
  4. Tamaris

Tamaris

Sportief, elegant of uitdagend? Voor welke look je ook gaat vandaag, Tamaris heeft schoenen en accessoires voor elke vrouw in jou. Dankzij de grote keuze en stijlvolle designs heeft het merk een plaatsje veroverd in het hart van heel wat fashionista’s, ook in dat van ons bij Brantano.

Trendy Tamaris

Stilstaan is achteruitgaan. Dat is vooral in de modewereld het geval. Daarom worden er regelmatig nieuwe Tamaris schoenen gelanceerd. Trendwatchers zijn druk in de weer om de collectie up-to-date te houden. Want je wilt toch niet met oubollige schoenen gezien worden?

Ruime collectie Tamaris bij Brantano

Tamaris is overvloedig aanwezig in de rekken van Brantano. Hoe dit komt? Het merk beantwoordt volledig aan onze verwachtingen: modieus, uitstekende prijs-kwaliteit, perfecte pasvorm en ongezien comfort. Neem snel een kijkje in ons ruim aanbod aan Tamaris pumps, sandalen, laarzen, sneakers, handtassen, … en word op slag verliefd!

Tamaris online

De leukste Tamaris schoenen en accessoires koop je eenvoudig via onze webshop. Bestel ze nu online en ontvang ze bij je thuis. Wil je de schoenen van Tamaris graag eerst even passen? Geen probleem! Reserveer gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
66 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven