Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Dames
  3. Snowboots

Snowboots voor dames

In ons landje kan het soms stevig vriezen. Dan is het geen slecht idee om een paar snowboots achter de hand te hebben. Ook voor sportieve dames die graag een skireis maken zijn snowboots een must-have. Ben je op zoek naar een nieuw paar? Kijk dan snel op onze website!

Overwin Koning Winter

Vriesweer? Daar lach je mee. Althans als je snowboots voor dames in huis haalt. Ze houden je voeten lekker warm, zelfs tijdens de meest negatieve temperaturen. Daarnaast vermijden ze uitschuivers (en gebroken armen en benen). Al onze snowboots voor dames hebben immers een antislipzool. Zo ben je helemaal klaar om de sneeuw te trotseren.

Comfortabel én stijlvol

Onze snowboots voor dames zijn op en top vrouwelijk. Daar zorgen de sierlijke gespen en veters voor. Er zijn tevens verschillende modellen die versierd werden met namaakbont. Wie zei alweer dat comfort en stijl niet samengaan? Brantano bewijst het tegendeel!

Winkel hoe jij dat wil

Hou je ervan om onze snowboots even te passen? Dan ben je altijd welkom in onze winkels. Ben je eerder op zoek naar een snelle en eenvoudige winkelervaring? Bestel jouw snowboots voor dames dan via onze website en laat ze op een adres naar keuze leveren. Verrassingen zijn er niet, want er worden geen extra verzend- of administratieve kosten aangerekend.

Shop nu Actievoorwaarden
32 producten gevonden
Brantano

Brantano

69,95
In Winkeltas

Online beschikbaar

Voorraad in winkel

Winkelvoorraad: hoog

Naar boven