Welkom terug in onze winkels! Hoe we jou veilig ontvangen, lees je hier.

Welkom terug in onze winkels! Hoe we jou veilig ontvangen, lees je hier.

Shop 24/7 | Gratis levering, zowel thuis als in de winkels | Gratis retour nu verlengd tot 30 dagen

Inloggen

FR

Samen ‘dank u’ zeggen

Samen ‘dank u’ zeggen

Graag willen we je bedanken voor al jouw geduld, vertrouwen en steun doorheen deze periode. Daarom verrassen we jou met een extraatje dat je zelf kan gebruiken OF waarmee je iemand gelukkig kan maken.

Bij een bestelling vanaf € 50 stoppen we een tegoedbon van € 10* mee in de doos/zak van je bestelling. Vanaf € 100 is dat zelfs eentje van €20! Haal je een reservatie af in de winkel? Dan krijg je er één tijdens het afrekenen aan de kassa. Deze tegoedbon kan je gebruiken bij je eerstvolgende aankoop.

Shop nu

Deel je geluk:

Denk aan je beste vriend(in) die thuis zit.
Aan je ouders die je al even niet hebt kunnen zien.
Aan de kassierster in de supermarkt.
Aan de postbode die elke dag langskomt.
Aan iemand die in de zorgsector die lange shiften draait.
Of… om jezelf een plezier mee te doen!


Van ons, voor jou:
-20% op alles

Van ons, voor jou:
-20% op alles

Zeg het in je postkaart of zeg het voort in een bericht want momenteel geniet je van -20%*** korting op de hele collectie. Leuk voor jezelf en om te delen met familie en vrienden!


* Deze tegoedbon is geldig bij een eerstvolgende aankoop van minimum € 50 van de volledige collectie bij alle Brantano winkels (inclusief market, boutik en Concept Fashion, uitgezonderd outlets) of op brantano.be. Deze bon is geldig t.e.m. 31/07/2020 en moet in 1 keer opgebruikt worden. Er wordt dus geen geld of een tegoedbon teruggegeven. Deze bon is cumuleerbaar met bestaande afprijzingen in de winkel of online maar niet cumuleerbaar met andere of dezelfde kortingsbonnen. 1 bon per kassaticket. Kopieën worden niet aanvaard. Deze bon is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen.

** Deze tegoedbon is geldig bij een eerstvolgende aankoop van minimum € 100 van de volledige collectie bij alle Brantano winkels (inclusief market, boutik en Concept Fashion, uitgezonderd outlets) of op brantano.be. Deze bon is geldig t.e.m. 31/07/2020 en moet in 1 keer opgebruikt worden. Er wordt dus geen geld of een tegoedbon teruggegeven. Deze bon is cumuleerbaar met bestaande afprijzingen in de winkel of online maar niet cumuleerbaar met andere of dezelfde kortingsbonnen. 1 bon per kassaticket. Kopieën worden niet aanvaard. Deze bon is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen.

*** Korting geldig van 04/05/2020 t.e.m. 07/06/2020 op de hele collectie met uitzondering van reeds afgeprijsde artikelen op brantano.be en in alle winkelformules (Brantano, brantano market, boutik by brantano en Concept Fashion, behalve outlets) indien geopend. Deze korting wordt niet terugbetaald in contanten of cadeaubonnen, is niet geldig bij de aankoop van cadeaubonnen en is niet cumuleerbaar met andere acties.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .