Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Espadrilles

Espadrilles

Stel dat je het woord ‘vakantie’ zou kunnen vertalen naar een schoen. Dan is het resultaat waarschijnlijk een espadrille. Deze lichte schoenen doen denken aan zwoele avonden in een tropische vakantiebestemming. Ze zijn de ideale zomerschoenen: heerlijk luchtig, makkelijk om te dragen en ze zien er ook nog zeer zomers uit. De perfecte aanvulling op jouw zomerse outfit.


Creatieve ontwerpen

De zool van espadrilles is meestal identiek, maar de speelse ontwerpen van de stoffen bekleding maken elk paar uniek. Naast effen, hippe kleuren zoals roze, groen, geel, paars of blauw zijn er ook hippe printjes. Denk maar aan streepjes, bloemetjes, dierenprints, ... Wie het liever wat neutraler houdt, kan kiezen tussen natuurlijke kleuren zoals beige, wit of zwart.


Voor het hele gezin

Bij Brantano vind je espadrilles voor het hele gezin: espadrilles voor dames, meisjes, jongens en heren. Het kleurgebruik van de espadrilles voor dames gaat van neutraal tot heel vrolijk. De espadrilles voor jongens en heren hebben stoere mannelijke kleuren zoals beige, blauw, groen, grijs en zwart.


Espadrilles online kopen

Online espadrilles kopen? Bestel ze nu online en ontvang ze bij je thuis of in een Kiala-punt. Wil je ze toch eerst even passen? Reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
98 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven