Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Heren
  3. Bottines

Bottines

Een garderobe is niet compleet zonder bottines. Deze stoere schoenen zijn erg praktisch tijdens natte winterdagen. Maar ze kunnen ook een fashion statement zijn, zeker de meer geklede modellen. Met bottines kan je dus alle kanten op.


Voor mannen

Onze bottines voor heren mogen er gerust robuust uitzien, met een dikke zool, geaccentueerde stiksels en decoratieve gespen. Daarnaast zijn er ook meer geraffineerde modellen. Deze bottines worden meestal van leder gemaakt en kunnen probleemloos onder een geklede outfit gedragen worden.


Damesbottines

Stoer, maar op en top vrouwelijk. Zo kunnen we onze damesbottines best omschrijven. Zachte pasteltinten en sierlijke vormen geven deze collectie een vrouwelijke touch. Draag ze onder een jeans voor een stoute casual look.


Ook voor de kinderen

We zouden Brantano niet zijn als we ook niet voor kinderen leuke bottines hadden voorzien. Jongens en meisjes kunnen kiezen uit verschillende modellen met veters of kleefband. Aan kleurvariatie is er ook geen gebrek. Jouw zoon of dochter zal dus direct een leuke bottine vinden.


Bottines kopen?

Zoek je een mooi paar bottines voor jezelf of de kinderen? Brantano staat voor jou klaar. Je kan vanaf nu jouw favoriete bottines opzij laten leggen in een van onze winkels om ze te passen. Zo ben je zeker dat ze helemaal jouw ding zijn. Daarnaast kunnen we ze meteen aan huis leveren. Dit is zelfs gratis. Er is dus niets zo eenvoudig als bottines online kopen bij Brantano!

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
78 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven