Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Heren
  3. Pantoffels

Pantoffels voor heren

Ben je op zoek naar herenpantoffels? Voor een paar comfortabele ‘sloefen’ moet je bij Brantano zijn. Wij hebben een model voor ieders smaak. Klassiek of trendy, open of gesloten, met leder of stof; als je hier geen pantoffels voor heren vindt, zal je ze nergens vinden.


Herenpantoffels; een must-have

Er zijn redenen genoeg om pantoffels in huis te dragen. Eerst en vooral kan je vuile schoenen aan de deur laten, zodat je vloer minder snel vuil wordt. Daarnaast zijn er pantoffels voor heren met een gewatteerde binnenkant – ideaal voor koude wintermaanden. We hebben zelfs koelere modellen voor tijdens de zomer. Tenslotte zorgen herenpantoffels voor extra veiligheid, omdat de kans op uitschuiven verkleint.


Open of gesloten?

Als we aan mannen vragen welke pantoffels ze verkiezen, vallen de antwoorden meestal in twee categorieën. Enerzijds zijn er heren die pantoffels verkiezen met een gesloten hiel. Anderen dragen liever een open model, waar je gemakkelijk kan instappen. Gelukkig kan iedereen bij Brantano terecht, want wij hebben herenpantoffels voor ieders voorkeur.


Snel gekozen, nog sneller geleverd

Zie je door de bomen het bos niet meer? Gebruik dan de filteropties aan de linkerzijde om snel de perfecte herenpantoffels te vinden. Je kan filteren op maat, prijs, merk en kleur. Voeg jouw keuze toe aan het winkelmandje en ga naar de checkout. Wij zorgen dat jouw nieuwe pantoffels voor heren binnen de vijf dagen aan huis worden geleverd, en dit helemaal gratis. Een levering in onze winkel is ook mogelijk.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
59 producten gevonden
Naar boven