Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Heren
  3. Slippers

Slippers voor heren

Lopen de temperaturen buiten hoog op? Van onze prijzen ga je alvast niet zweten. Bij Brantano ontdek je tientallen goedkope slippers voor heren. Zelfs de meest kieskeurige mannen vinden bij ons hun ding. Twijfel dus niet langer, ontdek onze collectie en koop de nieuwste teenslippers voor mannen online.

Teenslippers, weer helemaal in!

Vroeger droegen mannen teenslippers enkel onder de douche, bijvoorbeeld in de sportschool. Maar tegenwoordig is het ook een mode-item geworden. Steeds meer mannen combineren teenslippers met een zomerse outfit - niet alleen op vakantie maar ook tijdens een namiddagje uit. Teenslippers zijn dus een leuk alternatief voor sandalen, sneakers of lage schoenen.

Diverse modellen

Onze teenslippers voor heren kunnen onderverdeeld worden in twee groepen: flip-flops en pantoffelmodellen. De eerste versie heeft een band tussen de grote en tweede teen van de voet, voor extra stevigheid. De klassieke slippers hebben een soort van beugel waar je met je volledige voet inschuift. Deze modellen zijn ook vaak verkrijgbaar in het leder.

Winkel waar jij dat wil

Bij Brantano zijn er mogelijkheden genoeg om teenslippers voor heren te kopen. Je kan het dichtstbijzijnde filiaal bezoeken en ter plaatse kennismaken met onze collectie. Om er zeker van zijn dat jouw maat aanwezig is, reserveer je op voorhand via de website. Zo kom je niet voor niets naar de winkel. Tenslotte is er onze webshop. Daar koop je in 1-2-3 teenslippers voor mannen. De verzending is zelfs helemaal gratis! Als dat geen goed nieuws is?

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
34 producten gevonden
Naar boven