Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Heren
  3. Snowboots

Snowboots voor heren

Vriestemperaturen trotseren is een alles-of-niets-verhaal. Jezelf warm aankleden en nog steeds zomerschoenen dragen, haalt weinig uit. Daarom heb je snowboots nodig. Met onze snowboots voor heren blijven je voeten altijd warm, zelfs als het vriest dat het kraakt.

Warm en waterdicht

Snowboots voor mannen hebben een stoffen binnenkant die de warmte vasthoudt. Daarnaast hebben ze een hoge schacht en een waterdichte afwerking, waardoor smeltwater en modder geen kans krijgen. Deze waterdichtheid is enorm belangrijk. Natte voeten zullen immers sneller koud aanvoelen.

Onze collectie

Wanneer je onze collectie snowboots voor heren bekijkt, zal je twee soorten onderscheiden. Aan de ene kant zijn er de klassieke sneeuwbottines. Mannen die houden van een robuuste uitstraling, vinden hier hun ding. Daarnaast zijn er supercomfortabele moonboots te ontdekken. Dankzij hun flexibele buitenkant zetten deze winterschoenen zich makkelijk naar jouw voet.

Klaar?

Heb je gevonden wat je zocht? Reserveer jouw snowboots voor heren online voor een pasbeurt in de winkel. Je kan gerust meerdere maten en/of exemplaren selecteren. Mannen met een te drukke agenda kunnen voor een levering aan huis kiezen. Dit is helemaal gratis. We hebben nog meer goed nieuws, want ook onze 14 dagen bedenktijd is altijd inbegrepen. Heren met snowboots die toch niet goed passen, kunnen deze kosteloos terugbrengen in een van onze winkels en een omruiling of terugbetaling vragen.

Shop nu Actievoorwaarden
5 producten gevonden
Naar boven