Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Hush Puppies

Hush Puppies

Eenmaal je Hush Puppies schoenen hebt gepast, wil je nooit meer iets anders. Ze zien er mooi uit en zijn ook erg comfortabel. Haal je Hush Puppies in huis, dan kies je voor duurzame kwaliteit. Daar staan we bij Brantano helemaal achter.

Comfortabele, ademende schoenen

Door soepel suède te combineren met lichte crêpezolen, ontwierp Hush Puppies een comfortabele, ademende schoen. Dankzij de casual en klassieke designs staat Hush Puppies al sinds jaar en dag voor moderne vrijetijdsschoenen. Bij Brantano heb je naast de alom gekende Hush Puppies pantoffels en sandalen ook een uitgebreide collectie lage schoenen, enkellaarzenbottines, pumps en geklede schoenen.

Bye-bye pijnlijke voeten

De grote keuze aan stijlen, maten en kleuren is mooi meegenomen. Maar waar het echt om draait, is het draagcomfort. Daar spendeert Hush Puppies enorm veel aandacht aan. Ervaren vakmanschap en de beste materialen zorgen voor stevige schoenen die je voeten in de watten leggen. Pijnlijke voeten zijn verleden tijd dankzij Hush Puppies schoenen.

Hush Puppies online

Leuke schoenen of pantoffels van Hush Puppies gevonden? Bestel ze online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar onze winkelmedewerkers je bijstaan met raad op maat.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
193 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Naar boven