Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Jongens
  3. Crocs

Crocs

Crocs is wereldleider in innovatieve casual schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze trendy versie van de traditionele klomp wordt wereldwijd door miljoenen mensen gedragen. Naast de klassieke Crocs bestaan er nu ook Crocs ballerina’s en slippers.

Croslite

Wat Crocs schoenen zo speciaal maakt? Ze worden gemaakt van Croslite, gekend en geliefd door de echte fans. Dit lichtgewicht materiaal is zacht aan je voeten en is geur-resistent. Bovendien mogen Crocs gerust nat worden. De ideale schoenen dus voor in de tuin en voor spelende kinderen. Daarom vind je Crocs bij ons in alle maten: van maat 21 tot maat 48. Van Crocs kids tot Crocs papa’s!

Kleurrijke vrienden

Hoewel Crocs ook in subtiele kleuren als zwart en grijs verkrijgbaar zijn, kiezen de meeste mensen toch voor een opvallende tint. Rood, groen, oranje, blauw en zelfs flashy geel of knalroze. Er is een kleur voor elk humeur. En dankzij een zachte, warme voering in de winterversie kleurt Crocs nu elk seizoen van het jaar!

Online Crocs kopen

Een leuk paar Crocs gevonden? Bestel ze online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
13 producten gevonden
Naar boven