Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Jongens
  3. Nike

Nike

Nike is misschien wel het bekendste sportmerk ter wereld. Wat begon als een loopschoen is vandaag uitgegroeid tot de verpersoonlijking van een levensstijl. Een erg actieve levensstijl, want voor elke sport heeft Nike een aangepaste schoen. Nike Air Max, Mercurial, SB, … Bij Brantano vind je alle leukste Nike schoenen.

Overwinning

De iconische ‘Swoosh’, het merkteken van Nike, werd geïnspireerd op de Griekse godin van de overwinning Nikè. En overwinnen is exact wat je zal doen met Nike sportschoenen – of je nu tegen je eigen limieten vecht of tegen een ander team strijdt. De Nike loopschoenenvoetbalschoenen en tennisschoenen zijn speciaal ontworpen om topprestaties te leveren. Hightech materialen en een doordacht design maken Nike het favoriete merk van heel wat sporters.

Fashionable sneakers

Nike sneakers zijn perfect voor een modieuze look. Damesheren en kinderen vinden gegarandeerd de sneakers van hun dromen. Waarom we daar zo zeker van zijn? Omdat er tientallen maten, kleuren en stijlen zijn om uit te kiezen. Klassiek of trendy, subtiel of opvallend.

Nike online

Online Nike schoenen bestellen? Dat is eenvoudig via onze webshop. Bestel ze online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
70 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven