Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Jongens
  3. Sandalen

Sandalen voor jongens

Tijd om die oude sandalen van je zoon weg te werpen en een nieuw paar in huis te halen. Rep je als de bliksem naar de dichtstbijzijnde Brantano winkel en ontdek ons assortiment. Of nog beter; bestel sandalen voor jongens online via onze webshop. Deze is dag en nacht open.


Licht en luchtig

Sandalen zijn het ideale zomerschoeisel voor een dagje aan het strand, een bezoek aan de dierentuin of simpelweg een dagje ravotten in de tuin. Dankzij hun open structuur zijn ze lekker luchtig. Zeg maar bye bye tegen zweetvoeten! En omdat kinderen niet graag stilzitten, hebben onze sandalen voor jongens een extra comfortabele zool. Ze kunnen dus uren spelen zonder hun voeten te bezeren.


Wat is jouw favoriet?

Wat maken onze sandalen voor jongens zo leuk? De vele speelse kleuren natuurlijk! Rood, blauw, groen, oranje, geel… de favoriete kleur van jouw zoon zit er gegarandeerd tussen. Daarnaast kan je kiezen uit jongenssandalen met gespen of klevers. Er is een grote keuze vanaf maat 18.


Bestel sandalen voor jongens

Dankzij onze webshop was het nog nooit zo eenvoudig om jongenssandalen te kopen. Zoek een mooi paar met behulp van de filteropties, ga door de checkout en binnen de vijf dagen mag je ons pakketje verwachten. Natuurlijk is het geen slecht idee om de sandalen eerst te passen. Daarom bieden wij een gratis reservatie aan. Voeg de gekozen jongenssandalen toe aan het winkelmandje en laat ze opzij leggen in een winkel bij jou in de buurt. Zo ben je zeker van een perfecte fit.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
103 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven