Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Jongens
  3. Slippers

Flip Flops en Slippers

Welke slippers zie jij het liefst? Felgekleurde Havaianas, een model met een trendy tropical print of eentje met een subtiele tint? Alle soorten slippers zijn bij Brantano te vinden. Bereid je voor op een zomer in eigen land of een vakantie op een ver strand door onze uitgebreide flip flop collectie te bekijken. Je zal gegarandeerd meerdere paren willen kopen.


Strand of stad

Flip flops zijn een echte beach essential. Ze zijn onmisbaar op het strand of aan het zwembad. Durf dus niet op het vliegtuig te stappen zonder deze trendy teenslippers. Ook in eigen land komen slippers van pas – zeker wanneer het tropisch warm is. Draag ze onder een korte broek, kleedje of rokje en geniet van lekker frisse voeten.


Vrouwen, mannen en kinderen

De tijd dat enkel vrouwen teenslippers droegen, is al lang voorbij. Tegenwoordig zijn er ook ‘robuuste’ modellen voor heren, meestal in een donkere kleur. De meest flashy tinten zijn voor kinderen weggelegd. Jongens en meisjes kunnen zelfs kiezen voor flip flops met bekende figuren als Mega Mindy en Angry Birds. Leuk hé!


Slippers online bestellen

Ga je binnenkort op reis maar heb je nog geen flip flops? Geen paniek, want bij Brantano kan je makkelijk slippers online bestellen. Wij zorgen dat ze binnen de vijf dagen geleverd worden (dankzij onze spoedlevering kan dit zelfs binnen de twee werkdagen). Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze winkels om de verschillende teenslippers te passen. Kom eens langs en ontdek tevens de rest van het assortiment.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
17 producten gevonden
Naar boven