Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Jongens
  3. Snowboots

Jongensschoenen

Als ouder wil je uiteraard het beste voor je zoon – kwalitatieve jongensschoenen tegen een scherpe prijs - terwijl kinderen vooral oog hebben voor het ontwerp. Wij zijn erin geslaagd om deze wensen te bundelen. In onze collectie vind je de hipste jongensschoenen van de beste merken tegen de laagste prijzen. Kijk op onze website en ontdek het zelf!


Alle leeftijden

Groot of klein, iedereen vindt zijn ding bij Brantano. Wij hebben schoenen voor jongens in de kleuterklas, de lagere school en het middelbaar. De juiste maat heb je direct gevonden. Wil je 100% zeker zijn van de pasvorm? Maak dan gebruik van onze handige 3D voetscan!


Merken in overvloed

Is je zoon fan van Converse? Of draagt hij liever sportieve Nike schoenen? Met tientallen merken om uit te kiezen is er voor ieder wat wils. Het aanbod is overweldigend groot: Adidas, Kickers, Kipling, Crocs … noem maar op.


Jongensschoenen voor elke gelegenheid

Met één paar jongensschoenen kom je niet toe. Je hebt immers schoenen nodig voor naar school, tijdens de winter, aan het strand, voor feestelijke gelegenheden, enz. Gelukkig is Brantano een one-stop-shop voor alle jongensschoenen. In één klap kan je jouw zoon nieuwe sneakers, bottines, sandalen, pantoffels of sportschoenen geven.

Altijd open

Onze winkels hebben ruime openingsuren. Daar kan je de hele week – zelfs op zaterdag en soms ook op zondag – terecht om de volledige collectie te ontdekken. Staat je agenda al vol? Bestel die nieuwe jongensschoenen dan online. Wij leveren gratis aan huis. Bovendien is onze webshop 24u op 24 open. Dag en nacht kan je er jongensschoenen kopen. Gesloten deuren? Dat kennen we niet!

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
32 producten gevonden
Naar boven