Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Jongens
  3. Wandelschoenen

Wandelschoenen

Hou je van een fikse wandeling? Ben je een echte kilometervreter? Dan moet je bij Brantano zijn. Met onze kwalitatieve en comfortabele wandelschoenen worden jouw uitstapjes nog leuker. Bekijk snel het aanbod op onze website of pas onze wandelschoenen in een Brantano winkel bij jou in de buurt.


Het avontuur roept

Voor de avonturiers onder ons hebben we erg robuuste wandelschoenen. Hiermee verken je probleemloos bossen en valleien. De hoge schacht zorgt voor extra steun, terwijl de stevige zool je voeten tegen oneffenheden beschermt. Moet je sneeuw en ijs trotseren? Dan hebben we wandelschoenen die speciaal ontwerpen werden voor winterse condities.


Casual wandelschoenen

Naast schoenen voor die-hard trekkers hebben we tevens casual wandelschoenen. Deze zijn ideaal voor verharde paden. Er zijn zelfs modellen die er op het eerste zicht niet als een wandelschoen uitzien. Goed nieuws dus voor mensen die op het werk heel wat kilometers afleggen.


Winkelplezier

Het is nergens zo leuk om nieuwe wandelschoenen te kopen als bij Brantano. In onze winkel word je met open armen ontvangen en bijgestaan door echte schoenexperts. Wil je liever van thuis uit wandelschoenen bestellen? In onze webshop kan je dag en nacht terecht. Laat jouw wandelschoenen in een winkel of online opzij leggen voor een pasbeurt, of kies voor de gratis levering aan huis. Makkelijker kan niet!

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
10 producten gevonden
Naar boven