GRATIS LEVERING THUIS EN IN AL ONZE WINKELS

Inloggen

015 293 456
FR

WAT DOET HET KINDERKANKERFONDS?

Het Kinderkankerfonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en steunt gezinnen die ermee in aanraking komen om deze moeilijke tijden door te komen. Ze bieden niet alleen financiële steun aan wetenschappelijk onderzoek, maar ondersteunen en organiseren ook tal van projecten om leven met kanker draaglijker te maken. deLieveling ,een gezellige speel- en leefruimte in het kinderziekenhuis in Gent, en de specifieke thuiszorg van KOESTER zijn daar mooie voorbeelden van.

Hoe steunen wij dit?

Met de Oude Schoenen Actie verzamelt Brantano jaarlijks honderdduizenden paren oude schoenen. Die worden verkocht aan Curitas, die ze op haar beurt naar verre landen stuurt waar ze voor werkgelegenheid zorgen. De opbrengst van die verkoop aan Curitas wordt volledig verdeeld onder goede doelen zoals het Kinderkankerfonds. Bovendien legt Brantano nog eens 10 cent per paar schoenen bij. Elk paar dat je binnenbrengt draagt dus rechtstreeks een steentje bij om door kanker getroffen gezinnen te helpen bij de behandeling.

Kinderkankerfonds
Kinderkankerfonds

Waarom STEUNEN WIJ DIT?

Als schoenenretailer wil Brantano zowel kinderen als ouderen gelukkig maken met haar uitgebreide aanbod aan schoenen. Maar we willen verder gaan dan dit. Brantano wil ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen en samen met haar klanten iets betekenen voor kinderen die het minder getroffen hebben. Dankzij onze samenwerking met het Kinderkankerfonds kunnen we ook deze kinderen een gelukkige tijd bezorgen.

Kinderkankerfonds

WAT DOET HET KINDERKANKERFONDS MET HET GELD VAN DE OUDE SCHOENEN ACTIE?

Het Kinderkankerfonds biedt in tal van projecten financiële en psychologische hulp aan gezinnen die in aanraking komen met kanker. Als jij je oude schoenen binnenbrengt help je dus mee om de behandeling voor kankerpatiënten draaglijker te maken.