Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Meisjes
  3. Asics

ASICS

De filosofie van ASICS vinden we in de merknaam. Die is acroniem voor Anima Sana in Corpore Sano, Latijns voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom ontwierp het een reeks hightech loopschoenen. Ook voor andere sporten, zoals tennis en fitness, heeft ASICS sportschoenen die jou de beste steun geven. Tegenwoordig heeft ASICS nog veel meer te bieden en heeft het ook sneakers voor het hele gezin in haar collectie.

Hightech

Als functioneel sportmerk doet ASICS veel wetenschappelijk onderzoek om steeds de nieuwste technologieën te integreren, zoals de ASICS GEL Cushioning Technology. Deze technologie verlaagt de druk op je gewrichten en ondersteunt de natuurlijke beweging van je voeten.

ASICS running & co

Of je nu loopschoenen, tennisschoenen of fitness-schoenen zoekt, je vindt het juiste paar bij ASICS. Voor de ASICS running collectie ligt de focus op schokabsorptie, terwijl de gelzool van de tennisschoenen extra stabiliteit geeft voor korte draaibewegingen. Dankzij de ASICS sneakers met het typische strepen-design van ASICS, kan je ook in je vrije tijd genieten van het comfort en de perfecte pasvorm van ASICS.

ASICS online

Heb je online de ASICS van jouw dromen gezien, maar wil je ze toch eerst passen? Geen probleem! Reserveer gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je de schoenen aankoopt of niet. Online gespot en meteen overtuigd? Bestel ze dan nu online en laat ze leveren bij je thuis.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
4 producten gevonden
Naar boven