Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Meisjes
  3. B.L.O.X.

B.L.O.X.

Toffe schoenen met een leuk prijskaartje, dat is waar B.L.O.X. voor staat. Dit merk bewijst dat kinderschoenen geen fortuin hoeven te kosten. Dat is dus goed nieuws voor je portefeuille. Nog meer goed nieuws hebben we voor de kinderen zelf. Zij kunnen immers kiezen uit tientallen modellen en stijlen.

Jongens en meisjes

Elk kind is anders. Daarom is onze B.L.O.X. collectie zo uitgebreid. Jongens en meisjes kunnen kiezen uit bottines, lage schoenen, ballerina’s, sandalen, enkellaarsjes, lange laarzen en snowboots.

Stijlkeuze

Je kan een volledige schoenkast vullen met B.L.O.X. schoenen. Voor elke gelegenheid is er een passend model. Heb je binnenkort een feest waarvoor je zoon of dochter er piekfijn moet uitzien? Geen probleem, B.L.O.X. heeft een aantal stijlvolle geklede schoenen. Op zoek naar schoenen om tijdens de week te dragen? Ook dan ben je bij B.L.O.X. aan het juiste adres.

3D voetscan in de winkel

Heb je online leuke B.L.O.X. schoenen gezien, maar ken je de juiste maat niet? Geen probleem! Kom eens langs in een Brantano-winkel. We meten de precieze schoenmaat van je kleintjes met onze 3D voetscan. De resultaten van deze 3D voetmeting krijg je mee op een gratis kaart, zodat je in de toekomst ook online de perfecte maat kiest. Heb je al een kaart? Log in, kies het juiste gezinslid en kijk welke maat we aanbevelen!

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
4 producten gevonden
Naar boven