Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Meisjes
  3. Le Coq Sportif

Le Coq Sportif

De schoenen van het gerenommeerde sportmerk Le Coq Sportif zijn kwalitatief met een simpel en tijdloos design. Ben je helemaal weg van Le Coq Sportif? Je vindt ook eenvoudige, stijlvolle sporttassen of sokken met je favoriete haan bij Brantano.

Neutraal modieus

De ontwerpen van Le Coq Sportif ogen vaak rustig. Al zijn er ook schoenen in felle kleuren, de meeste hebben een neutrale kleur zoals zwart, bruin, wit en grijs. De sneakers van Le Coq Sportif zijn in vele soorten en ontwerpen verkrijgbaar waardoor ze een breed publiek aanspreken.

Steunzolen

Voor een stijlvolle sportieve schoen zit je goed bij Le Coq Sportif. Heb je steunzolen? Geen nood, de meeste Le Coqs hebben een uitneembare zool.

Le Coq Sportif online kopen

Een paar Le Coq Sportif schoenen op het oog? Bestel ze online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

1 producten gevonden
Naar boven