Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Meisjes
  3. Maya
  4. Regenlaarzen

Maya

Maya de Bij is wellicht de meest populaire bij bij kleine meisjes. Ze houdt van vrijheid en avontuur en dat is ook exact wat de schoenen en accessoires van Maya de Bij uitstralen.

Iedereen is fan

Alle kleine meisjes zijn dol op de schoenen en accessoires van Maya, maar ook ouders zijn overtuigd. Doordat de meeste schoenen volledig uit leder bestaan met een rubberen zooltje, mag je zeker zijn van kwaliteit en duurzaamheid. De schoentjes gaan ook zeer gemakkelijk open en dicht en de leuke designs passen overal bij. Je doet dus jouw dochter én jezelf plezier met Maya schoentjes.

Maya online kopen

Online Maya kopen? Bestel ze nu en ontvang ze bij je thuis. De 3D voetscan adviseert de passende maat bij elke online bestelling. Wil je ze toch eerst even passen? Reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Shop nu Actievoorwaarden
1 producten gevonden
Naar boven