Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

Olivier Strelli

Een soberheid van lijnen, modieus design en alledaags comfort. Deze drie elementen vormen de specifieke identiteit van de Olivier Strelli schoenen. Dat is exact want ons liefhebber maakt van dit merk.

Mini-me

Niks zo schattig als de schoenen van de mama die matchen met die van je kleine meid. Dat dacht Olivier Strelli en zijn wij het helemaal mee eens. Veel damesschoenen van Olivier Strelli hebben een miniversie voor meisjes zodat jullie samen het leukste paar vormen!

Combinatietip

De dameslijn van Olivier Strelli is afgestemd op de laatste kledingtrends en dus gemakkelijk combineerbaar. Kies voor casual sneakers of een feestelijke pump of ballerina. Wedden dat je deze kan combineren met een outfit uit jouw kast?

Olivier Strelli online

Heb je online jouw droomschoenen van Olivier Strelli gevonden, maar wil je toch graag eerst even passen? Reserveer je Olivier Strelli schoenen gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Al overtuigd? Bestel dan online en ontvang ze bij je thuis. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
4 producten gevonden
Naar boven