Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Meisjes
  3. Pantoffels

Pantoffels

Werp die oude, versleten pantoffels weg en kom naar Brantano. Hier vind je direct een nieuw paar. Of bestel jouw nieuwe pantoffels online vanuit je luie zetel. Even kiezen in onze webshop, veilig afrekenen en binnen de vijf dagen wordt jouw pakketje geleverd op een adres naar keuze. Zo simpel is het.


Zalig thuiskomen

Thuiskomen, pantoffels aan en even alle zorgen vergeten. Pantoffels zijn een echte traktatie voor je voeten na een hele dag in benauwde schoenen. Ze zitten lekker comfortabel en zorgen voor extra warmte. Bovendien beschermt de stevige antislipzool je tegen gladde vloeren.


Voor iedereen

Wij hebben pantoffels voor de hele familie – heren, dames, jongens en meisjes. Kies uit verschillende open en gesloten modellen in diverse kleuren. Naast de klassieke zwarte en grijze pantoffels zijn er tevens een aantal opvallende tinten, zoals rood, blauw en roze. Bovendien hebben we voor kinderen pantoffels met dieren en andere speelse figuren.


Pantoffels kopen bij Brantano

Online pantoffels kopen doe je op Brantano.be. Met honderden modellen om uit te kiezen is er voor ieder wat wils. Een bestelling plaatsen is verrassend eenvoudig, dankzij onze gebruiksvriendelijke webshop. Bovendien zijn er geen verborgen kosten. Jouw pantoffels worden gratis aan huis geleverd en ook de eventuele retour is gratis. Twijfel je tussen verschillende paren? Reserveer ze online en kom ze vrijblijvend passen in de winkel.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
77 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven