Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Meisjes
  3. Vans
  4. Multi

Vans

Canvas sneakers in hippe kleuren en prints met daaronder een sportieve dikke, witte zool. Vans schoenen herken je uit de duizend. De sneakers van Vans combineren een stijlvol en uniek design met een superieure afwerking.

Tussenseizoen

De stoffen schoenen zijn ideaal voor het tussenseizoen: luchtig en supercomfortabel. Een ware must-have! Slip-on, sneaker of basket, aan jou de keuze. De witte, dikke zool geeft Vans schoenen een unieke look én extra bescherming. Vans kinderschoenen maken je kids cool van jongs af aan. Want jong geleerd is oud gedaan!

Hippe rugzak

Met een sportieve Vans-rugzak in hippe prints op je rug bereid je je maar beter voor op jaloerse blikken op school of tijdens het sportweekend.

Vans online kopen

Leuke schoenen van Vans gespot online? Bestel ze nu online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Shop nu Actievoorwaarden
2 producten gevonden
Naar boven