Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Mustang

Mustang

Het Amerikaanse jeansmerk symboliseert de vrijheid van het wilde westen. De stoere bottines en enkellaarsjes van Mustang kunnen hun roots niet verstoppen. Mustang schoenen in het kort? Stoer, erg comfortabel en helemaal mee met de laatste trends. Die combinatie presenteert Brantano graag aan jou.

Voor elk seizoen …

Met de heerlijk warme voeringen stap je de koude winter door in je comfy Mustang-bottines. In de zomer hebben de schoenen frisse kleuren en een idem stofje, die perfect passen onder een zomerse outfit.

… En elk familielid

Wie gaat voor vrouwelijk stoer, kiest voor Mustang. Je hebt de keuze uit het uitgebreide aanbod enkellaarsjes, bottines, pumps, sandalen, ... Ook mannen met een flinke dosis testosteron vinden gegarandeerd wat ze zoeken bij Mustang. Stoere jongens stoefen met hun nieuwe Mustang schoenen, het stoere kantje van de meisjes wordt benadrukt met de meisjesschoenen.

Mustang online kopen

Mustang schoenen online bestellen? Dat is eenvoudig via onze webshop. Bestel ze online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
170 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Naar boven