Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

North Wood

Wandelschoenen voor avontuurlijke zielen, zo kunnen we onze North Wood collectie best omschrijven. Deze bottines en snowboots zijn gemaakt voor lange afstanden. Ze zitten supercomfortabel en zorgen voor extra ondersteuning, waardoor de kilometers verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Voor elk avontuur

North Wood schoenen kunnen elk avontuur aan. Draag ze bijvoorbeeld tijdens een skitrip of een wandeling door de bossen. Zelfs voor minder actieve bezigheden, zoals het bijwonen van een wedstrijd veldrijden, zijn ze geschikt. Dankzij hun dikke zool en zachte binnenkant voelen North Wood schoenen extra comfortabel aan, terwijl het waterafstotende membraan natte voeten voorkomt.

Stijlen en modellen

Een paar North Wood schoenen kiezen is niet makkelijk. Dat komt omdat er zoveel verschillende modellen zijn. Kies je voor veters of klevers? Een model met een hoge schacht of niet? En heb je al een kleur in gedachten? Zoveel vragen, waar North Wood telkens een passend antwoord op heeft. De wandelschoenen die je voor ogen had, zitten gegarandeerd in de collectie.

North Wood online kopen

Online North Wood bestellen? Dat is eenvoudig via onze webshop. Bestel ze online en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Shop nu Actievoorwaarden
2 producten gevonden
Naar boven