GRATIS LEVERING EN RETOUR, ZOWEL THUIS ALS IN DE WINKELS

Inloggen

FR

Bedankt! Jij blij, wij blij, iedereen blij!

Dankzij jou en je opgeruimde schoenenkast is onze Oude Schoenen Actie helemaal geslaagd! Momenteel zijn we dan ook volop aan het rekenen en tellen… Hoeveel oude schoenen we verzamelden en hoeveel euro’s dat zijn, ontdek je heel binnenkort hier!
WAAROM? Met je oude schoenen steun je goede doelen!

Als Brantano-familie willen we een belangrijke rol vervullen in onze samenleving. Goede initiatieven een hart onder de riem steken, daar staan we voor. De kans om iets te betekenen geven we met veel plezier door aan onze klanten Zo hoef je jouw oude schoenen niet weg te gooien, maar kun je ze eenvoudigweg een tweede leven schenken!

Wat gebeurt er met je oude schoenen?

Je vroeg het je misschien al af… Wat doen we nu eigenlijk met al die ingezamelde oude schoenen? Die belanden bij Curitas, een professionele inzamelaar van gebruikt textiel en schoenen, en komen zo bij de derde wereld terecht! Voor veel mensen in de derdewereld zijn jouw schoenen namelijk de enige kans op draagbaar schoeisel. Verder zorgt het sorteren, opknappen en verkopen van de schoenen voor heel wat werkgelegenheid bij de lokale bevolking.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .