GRATIS LEVERING THUIS EN IN AL ONZE WINKELS

Inloggen

015 293 456
FR

Wat is het?

Wat als je door het opruimen van je schoenenkast ook het goede doel steunde? Want naar trouwe gewoonte zamelt Brantano twee keer per jaar oude schoenen in en schenkt ze de opbrengst aan goede doelen.

Natuurlijk word je daarvoor beloond: voor elk paar schoenen dat jij indient bij een Brantano-winkel ontvang je een kortingsbon

  • Met je oude schoenen steun je het goede doel.
  • Voor elk paar oude schoenen ontvang je een kortingbon.
  • Houd de website van Brantano in de gaten en breng tijdens onze Oude Schoenen Actie in het voor- of najaar je oude schoenen binnen!

Hoe werkt de oude schoenen actie?

Houd alvast alle schoenen bij die je niet meer draagt. In het voor- en najaar organiseert Brantano een Oude Schoenen Actie. Dat is hét moment om langs te komen samen met al je oude schoenen!

KORTING

Je ontvangt een kortingsbon per ingeleverd paar oude schoenen.

CURITAS

Eerst gaan de oude schoenen naar Curitas die ze sorteert en oplapt. Je oude schoenen krijgen daarna een tweede leven in ontwikkelingslanden. Schoenen die niet meer draagbaar zijn worden door Curitas gerecycleerd. Meer weten over Curitas? Bezoek de website

GOEDE DOELEN

Met de inzameling van oude schoenen dragen we een steentje bij tot een betere samenleving. Bij de opbrengst van Curitas doet Brantano uit eigen zak er nog eens € 0,10 extra per ingezameld paar bij. Het resultaat? Een mooi bedrag dat integraal naar deze goede doelen gaat: het Kinderkankerfonds, Stichting tegen Kanker, School Zonder Pesten en het Schoenenfonds.

LOKALE GROEI

Klanten steunen, dus doen wij dat ook. Want samen staan we sterker!

WAAROM? Met je oude schoenen steun je goede doelen!

Als Brantano-familie willen we een belangrijke rol vervullen in onze samenleving. Goede initiatieven een hart onder de riem steken, daar staan we voor. De kans om iets te betekenen geven we met veel plezier door aan onze klanten zo hoef je jouw oude schoenen niet weg te gooien, maar kun je ze eenvoudigweg een tweede leven schenken!