GRATIS LEVERING THUIS EN IN AL ONZE WINKELS

Inloggen

FR

Wat is onze oude schoenen actie?

Wat als je door het opruimen van je schoenenkast ook het goede doel steunde? En er ook nog eens voor werd beloond met extra shoptegoed van €12,5? Nou, welkom bij Brantano dan!

Hoe KAN IK DEELNEMEN?

Van 1 september tot en met 23 september 2018 kun je bij Brantano langskomen met al je oude schoenen. Voor elk paar oude schoenen ontvang je €12,50 shoptegoed per aankoopschijf van €50.

Nog tot 30 september 2018 kan je van je extra shoptegoed genieten zowel in onze winkels als op brantano.be. Vergeet zeker niet je Brantano klantenkaart mee te nemen, want daar spaar je eveneens punten mee!


WAT GEBEURT ER STAP VOOR STAP?

1 paar = €12,50 shoptegoed*

Houd je oude schoenen bij, verzamel ze bij familie, vrienden en buren en kom langs bij Brantano. Voor elk paar ontvang je €12,50 shoptegoed*!


Een tweede leven dankzij Curitas

Je oude schoenen gaan eerst naar Curitas die ze sorteert en oplapt. Daarna krijgen ze een tweede leven in ontwikkelingslanden. Zijn ze niet meer draagbaar? Dan worden ze gerecycleerd!

Geld inzamelen voor goede doelen

Bij de opbrengst van Curitas doet Brantano er nog eens € 0,10 extra per ingezameld paar bij. Het resultaat? Een mooi bedrag dat gaat integraal naar 4 fantastische goede doelen.


Werken aan een betere samenleving

Met al die kleine beetjes zorgen we samen voor veel werk, lokale groei en een betere toekomst voor anderen in de wereld. Want samen staan we sterker!

Welke goede doelen steun je?

Goede initiatieven een hart onder de riem steken, daar staan we voor als Brantano-familie! De kans om samen met onze klanten iets te betekenen doen we met veel plezier. Deze goede doelen kunnen al onze hulp goed gebruiken en zetten we daarom graag in de spotlight.
* Onze inzamelperiode is verlengd!* Schoenen binnenbrengen kan van 01/09/2018 t.e.m. 23/09/2018. 1 tegoedbon is geldig per aankoopschijf van €50 op de volledige collectie in alle Brantano winkels en op brantano.be. vanaf 01/09/2018 t.e.m. 30/09/2018. Deze bon wordt niet terugbetaald in contanten en is niet geldig bij aankoop van cadeaubonnen. Deze korting is niet cumuleerbaar met andere voordelen. Kopieën worden niet aanvaard..

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .