GRATIS LEVERING EN RETOUR, ZOWEL THUIS ALS IN DE WINKELS

Inloggen

FR

Historiek

Lange geschiedenis

In 1953 begonnen twee schoenmakerszonen, André Brantegem en zijn broer, een schoenenfabriekje in het Oostvlaamse Lede. In 1962 opende André in de fabriek zijn eigen winkeltje. De eerste Brantano winkel was hiermee een feit. Er volgde een snelle groei met vele nieuwe winkels waarbij zelfbediening en gemak voor de klant, keuze en service voorop stonden. Deze basisgedachten zijn nog altijd terug te vinden in de winkels van vandaag

Brantnew toekomst

Brantano

Sinds september 2016 is Brantano deel van FNG een sterk groeiende Benelux-modegroep met activiteiten in heel Europa. FNG ontwerpt en verdeelt kleding en schoenen voor zowel dames, kinderen als heren via eigen conceptstores op toplocaties in België en Nederland, maar ook via een netwerk van multi-merkenwinkels in binnen- en buitenland. FNG is een beursgenoteerde vennootschap bij de officiële markt van Euronext Amsterdam en heeft meer dan 3000 medewerkers die samen een omzet van ca. 500 miljoen euro realiseren. FNG is het moederhuis van merken als CKS, Fred&Ginger en Claudia Sträter.

Als onderdeel van deze sterke modegroep heeft Brantano alles in huis om haar positie als leidende schoenenketen te versterken. Met kwaliteit, prijs en uitgesproken klantgerichtheid is Brantano de schoenen- én kledingspecialist voor iedereen.

Over Brantano

Brantano is … Brantano! Grote, toegankelijke winkels op eenvoudig te bereiken locaties, een zeer uitgebreide keuze schoenen voor alle leeftijden en in alle stijlen én een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Brantano gaat sinds 2016 nog een stap verder. Tussen 2017 en 2019 ondergaan alle 100 winkels een volledige metamorfose en worden ze in een heel vernieuwd, fris kleedje gestoken!

De troeven van Brantano

Breed assortiment aan de beste prijs-kwaliteitverhouding: Met bekende en minder bekende merken onder ons dak is er voor elk wat wils. Van klassiek tot trendy, voor jong en oud. Kwaliteit, comfort en duurzaamheid staan hierbij overal centraal.

Online reserveren, betalen aan de kassa: Reserveer jouw schoenen online met levering in een Brantano-winkel naar keuze, gratis en zonder aankoopverplichting. Pas in de winkel beslis je of je de schoenen aankoopt of niet. Zo kan je eerst rustig passen.

3D voetscan: In elke Brantano-winkel kan je gratis jouw voeten laten meten (lengte, breedte én hoogte) met de 3D footscan . Ook de binnenzijde van elk paar schoenen bij Brantano werd gescand. Beide scans worden vergeleken met elkaar. Zo kunnen we virtueel voorspellen hoe goed een schoen(tje) jou past.

Speelhoekje voor kids: De kids kunnen zich perfect bezighouden terwijl jij door onze collectie snuistert.

Ruime parking: Geen parkeerstress, op de ruime parking aan elke Brantano-winkel vind je gegarandeerd een plaatsje.

Professioneel advies: Onze winkelmedewerkers staan steeds voor je klaar met professioneel advies. Als partner van de Federatie van Belgische Podologen heeft onze kennis over jouw voeten en je gezondheid een degelijke basis. Medische voetspecialisten (podologen) helpen ons bij de samenstelling van onze kindercollectie en het opleiden van onze winkelmedewerkers. Omdat wij het belangrijk vinden niet met je voeten te spelen …

Zie jij het helemaal zitten om de Brantano-troeven mee uit te spelen? Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk onze vacatures en waag je kans!

Het goede doel

Tweemaal per jaar organiseert Brantano de Oude Schoenen Actie . Alle ingezamelde oude schoenen gaan naar derdewereldlanden, de integrale opbrengst van de schoenenverkoop aan de tussenschakel gaat naar goede doelen.

Stichting tegen kanker

Deze stichting geeft onderzoek naar kanker een duwtje in de rug, begeleidt kankerpatiënten en hun familie en informeert de bevolking over alles wat met kanker te maken heeft.

Kinderkankerfonds

Dit fonds zet zich in voor een betere levenskwaliteit van kinderen met kanker en steunt hun gezin om die moeilijke tijd door te komen.

School zonder pesten

Deze vzw ontwikkelt interactieve voorstellingen en educatief materiaal rond pestgedrag voor het basisonderwijs.

Brantano schoenenfonds

Dankzij jouw oude schoenen krijgen kansarme kinderen in België een nieuw paar. Mede dankzij jou kunnen deze kinderen stap per stap bouwen aan een toekomst. Met het geld dat het Brantano Schoenenfonds inzamelt wordt een cheque overhandigd aan de vzw Innocenti, een non-profit organisatie die vecht tegen armoede in de vierde wereld.

Voeg toe aan startscherm

Om deze website aan je startscherm toe te voegen, klik op .