Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. P.I.U.R.E.

P.I.U.R.E.

What’s in a name? P.I.U.R.E ontwerpt schoenen met pure vormen. Overbodige versieringen en andere designfantasietjes zal je bij dit merk niet vaak terugvinden. Net die cleane look maakt P.I.U.R.E. schoenen zo geliefd. Het merk volgt de laatste trends op de voet en blijft toch betaalbaar.

Het hele gezin
P.I.U.R.E denkt aan het hele gezin. Zowel dames, heren als kinderen vinden er hun ding. In onze collectie zitten prachtige P.I.U.R.E sneakerslaarzenpumpsbottines, ballerina’s en sandalen in diverse maten. Voor de mooiste P.I.U.R.E. schoenen moet je bij Brantano zijn.

Hippe handtassen

Bij een modieuze schoen mag je handtas niet uit de toon vallen. P.I.U.R.E heeft handtassen die je trendy outfit versterken. Groot of klein, chic of casual, voor elke stijl vind je een handtas van P.I.U.R.E.

P.I.U.R.E. online

Heb je online jouw droomschoenen van P.I.U.R.E. gevonden, maar wil je ze toch graag eerst even passen? Reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Ben je al zeker van je stuk? Bestel ze dan nu online en ontvang ze bij je thuis. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
74 producten gevonden | Toon alle producten
P.I.U.R.E.
3D Schoenscan

P.I.U.R.E.

99,95
In Winkeltas

Online beschikbaar

Voorraad in winkel

Winkelvoorraad: laag

Naar boven