Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

 

PRESS ROOM

Laat je verrassen door de gloednieuwe Brantano

Het 100% Belgische merk heeft zichzelf heruitgevonden en legt de laatste hand aan zijn transformatie.

Brussel, 14 september 2017 – Vandaag kon de nationale pers voor het eerst officieel kennismaken met de volledig vernieuwde Brantano. In 2016 werd het merk overgenomen door FNG, de modegroep achter onder meer Fred & Ginger, CKS en Claudia Sträter. Meteen daarna begon Brantano aan een intense make-over. Het merk ontwikkelde een nieuw logo, een nieuw visueel concept, volledig vernieuwde winkelpunten en … een nieuw aanbod. Voortaan vind je bij Brantano naast schoenen en accessoires ook kleding. Amper een jaar na de overname zijn al meer dan 60% van de Brantanowinkels van gedaante veranderd.

Lees meer »

TRENDS VERS VAN DE PERS


Komend seizoen trekken we bij Brantano richting stad, jungle of outer space, voor verrassende looks die iedereen kunnen bekoren.

Bij het vallen van de bladeren hoort een stoere, industriële look. Blauwe jeans, grafische accenten en speelse contrasten veroveren het straatbeeld en onze nieuwe collectie. Verder zijn we helemaal wild van camouflage en dierenprints en zoeken we inspiratie heel ver weg voor glanzende metallics en sportieve, oversized items.

Meer info over onze nieuwe herfst- en wintercollectie is te vinden op de website van ons persbureau MediaMania.

Ontdek onze nieuwe wintercollectie »