Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

Plop

Plopperdeplop! Is je zoon of dochter de grootste fan van Kabouter Plop en krijgt je kleine spruit niet genoeg van de avonturen in het kabouterbos? Kom dan als de bliksem naar Brantano. Hier ontdek je de mooiste Plop schoenen voor meisjes en jongens.

Plop schoenen

De leukste kinderschoenen? Die vind je in onze Plop collectie. De vrolijke kleuren toveren een lach op ieders gezicht – jong en oud(ers). Er zijn reeds Plop kinderschoenen vanaf maat 19. Voor de allerkleinsten is er een overvloed aan keuze, maar ook voor grotere Plopliefhebbers is er geen tekort.

Mutsen, sokken en meer

Heb je ook onze Plop accessoires al ontdekt? Er zijn prachtige Kabouter Plop mutsen, sokken, T-shirts, paraplu’s en petten voor je oogappel. Net als de schoenen worden ze versierd met afbeeldingen van Plop, Kwebbel en alle andere kaboutervriendjes.

3D voetscan in de winkel

Heb je online leuke Plop schoenen gezien, maar weet je niet welke maat je moet nemen? Geen probleem! Kom eens langs in een Brantano-winkel waar we de precieze schoenmaat van je kleintjes meten met onze 3D voetscan. De resultaten van deze 3D voetmeting krijg je mee op een gratis kaart, zodat je in de toekomst ook online de perfecte maat kiest. Heb je al een kaart? Log in, kies het juiste gezinslid en kijk welke maat we aanbevelen!

Shop nu Actievoorwaarden
1 producten gevonden
Naar boven