Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Puma

Puma

Puma combineert sport, lifestyle en mode. Het merk pleziert haar fans met een grote collectie sportschoenen en sneakers. De drang naar perfectie vinden we duidelijk terug bij dit merk.

Sportschoenen

Zowel geoefende sporters als beginners vinden bij Puma hun ding. Ga je regelmatig lopen? Dan heeft Puma het perfecte paar loopschoenen. Ze zorgen voor extra stabiliteit en ondersteuning, zodat de kilometers verdwijnen als sneeuw onder de zon. Daarnaast zijn er verschillende Puma voetbalschoenen. Indoor, kunstgras, een modderig veld … Er is een model voor elke ondergrond.

Schitterende sneakers

De frisse designs van de Puma sneakers winnen elk familielid voor zich. De suède Puma is bijvoorbeeld erg populair. Dames, meisjes, jongens en heren kunnen kiezen uit tientallen modellen. Voor elke outfit is er een passend paar. Geen wonder dat zoveel mensen meerdere Puma Puma schoenen in hun kast hebben.

Puma online kopen

De schoenen van Puma online shoppen? Bestel ze nu via onze webshop en ontvang ze bij je thuis. Wil je ze toch eerst even passen, reserveer dan gratis en zonder aankoopverplichting voor een pasbeurt in een Brantano-winkel naar keuze. Pas in de winkel beslis je of je ze aankoopt of niet. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een Brantano-winkel, waar passen gemakkelijk is dankzij de sortering op maat en de aanwezigheid van beide schoenen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
128 producten gevonden | Toon 120 per pagina
Naar boven