Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Regenlaarzen

Regenlaarzen

Regenlaarzen komen altijd van pas. Als je in de tuin wil werken, bijvoorbeeld. Of als je met de kinderen naar het bos gaat voor een fikse wandeling. Zelfs op een doorregend festival zal je blij zijn met een paar ‘regenbotten’. Geef modder geen kans en houd je voeten lekker droog met de regenlaarzen van Brantano!


Saai? Helemaal niet!

Regenlaarzen zijn al lang niet meer zwart, groen. Tegenwoordig zijn er ook opvallende kleuren om uit te kiezen, zoals rood, blauw of roze. Voor de durvers onder ons zijn er zelfs regenlaarzen met een bloemetjes- of luipaardpatroon.


Ieders maat

Bij Brantano vind je regenlaarzen voor grote en kleine voeten. De hele familie kan bij ons terecht. We hebben stoere laarzen voor mannen en kleurrijke modellen voor vrouwen. De regenlaarzen voor kinderen worden versierd met bekende figuren en speelse patronen.


Zoek, vind en bestel

Wist je al dat je via onze website regenlaarzen online kan reserveren? Zoek een mooi paar in jouw maat, voeg ze toe aan je winkelmandje en kom ze vrijblijvend passen in de winkel. Ben je zeker van de maat en het model? Laat jouw nieuwe regenlaarzen dan meteen aan huis leveren. Dit is volledig gratis. Handig, niet?

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
40 producten gevonden
Brantano

Brantano

21,95
In Winkeltas

Online beschikbaar

Voorraad in winkel

Winkelvoorraad: voldoende

Naar boven