Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Snowboots

Snowboots

Ga je binnenkort naar jouw favoriete wintersportbestemming? Dan mag een paar snowboots niet in jouw bagage ontbreken. Maar ook om Koning Winter in eigen land te trotseren, zijn onze snowboots onontbeerlijk. Laat die koude maar komen!


Warm en droog

Dankzij snowboots blijven je voeten lekker warm en droog. Sneeuw, modder en vriestemperaturen deren deze stoere botten niet. Bovendien hebben snowboots een dikke zool met uitsnijdingen voor extra grip. Zo vermindert de kans op uitschuivers en ongelukken in de sneeuw.


Kies jouw stijl

Net zoals bij de rest van onze collectie, is er bij snowboots enorm veel keuze. We hebben in de eerste plaats verschillende moonboots – dikke laarzen met een buitenkant van kunststof. Daarnaast zijn er ook modellen die bekleed werden met textiel en leder. Dames en meisjes kunnen tevens kiezen voor moonboots die versierd werden met namaakbont – want comfort en stijl mogen gerust hand in hand gaan.


Moonboots of sneeuwlaarzen kopen?

Zou je graag een nieuw paar moonboots of klassieke sneeuwlaarzen kopen? Rep je dan als de bliksem naar Brantano. In onze winkel kan je rustig alle snowboots passen. Liever online bestellen? Dat kan ook. Voeg jouw snowboots toe aan je winkelmandje en ga door de checkout. De levering nemen we voor onze rekening en ook de 14-dagen bedenktijd kost je helemaal niets.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
95 producten gevonden | Toon alle producten
Brantano
winter_stockverkoop

Brantano

69,95
In Winkeltas

Online beschikbaar

Voorraad in winkel

Winkelvoorraad: hoog

Naar boven