GRATIS LEVERING THUIS EN IN AL ONZE WINKELS
015 293 456

Inloggen

FR
Spring party

FEEST

FEEST

Staat er een eerste communie, een vormsel of een spetterend lentefeest op het programma in 2018? Wat het ook wordt, met onze nieuwe collectie zullen jullie er op de grote dag stralend uitzien!

Check de voorbereidingstips van het Brantano-team op de Brantano Blog

Voetjes gegroeid?

Laat dat de pret niet bederven want alleen bij ons geniet je van een unieke voetengroeigarantie* op je communie- of lentefeestschoenen! Koop vóór 25 februari 2018 kinderschoenen voor een communie of lentefeest en laat een voetscan maken op je Brantano Friends kaart.

Blijken de schoenen toch niet te passen op de grote dag? Ruil de ongedragen schoenen dan voor 30 juni om in je dichtstbijzijnde Brantano-winkel.


* Actie geldig tot 30/06/2018. Enkel van toepassing voor Brantano Friends klanten wiens kind een voetscan heeft laten nemen bij Brantano, de schoenen vóór 25/02/2018 heeft gekocht en indien de schoenen ongedragen zijn. Enkel van toepassing op kinderschoenen / kindersportschoenen / jeugdschoenen / jeugdsportschoenen. De schoenen moeten in de originele verpakking in een Brantano-vestiging en op vertoon van kassaticket worden binnengebracht. Meer info over omruilen vind je Hier.