GRATIS LEVERING THUIS EN IN AL ONZE WINKELS

Inloggen

015 293 456
FR
Stichting tegen Kanker

WAT DOET DE STICHTING TEGEN KANKER?

De Stichting tegen kanker geeft onderzoek naar kanker een duwtje in de rug, stimuleert opsporing en preventie én begeleidt kankerpatiënten en hun familie in deze moeilijke periode. Als jij je oude schoenen binnenbrengt, draag je dus rechtsreeks een steentje bij in de strijd tegen kanker.

Hoe steunen wij dit?

De Oude Schoenen Actie levert ons elk jaar een pak middelen op waarmee we goede doelen zoals de Stichting tegen Kanker kunnen steunen. De binnengebrachte schoenen worden in eerste plaats doorverkocht aan Curitas, die ze vervolgens naar verre landen stuurt waar ze voor werkgelegenheid zorgen. De opbrengst van die verkoop aan Curitas wordt volledig overgemaakt aan goede doelen zoals Stichting tegen Kanker. Maar er is meer! Want voor elk paar oude schoenen die jullie binnenbrengen, legt Brantano nog eens € 0,10 bij.

Stichting tegen Kanker
Stichting tegen Kanker

Waarom STEUNEN WIJ DIT?

Voor Brantano is het enorm belangrijk om samen met haar klanten een maatschappelijke verantwoordelijkheid op te nemen. In plaats van je oude schoenen weg te gooien kan je er nu goede doelen mee steunen. Zo steunen we samen de Stichting tegen Kanker en haar initiatieven.

Stichting tegen Kanker

WAT doet Stichting tegen Kanker met het geld van de Oude Schoenen Actie?

Dankzij de opbrengst van jouw oude schoenen is de Stichting tegen Kanker in staat om hun initiatieven in de strijd tegen kanker kracht bij te zetten. De middelen van de Oude Schoenen Actie worden integraal besteed aan: kankeronderzoek, sociale projecten voor hulp aan patiënten en hun familie, én preventiecampagnes.

Logo Stichting tegen Kanker