GRATIS LEVERING THUIS EN IN AL ONZE WINKELS

Inloggen

015 293 456
FR

Toegankelijkheid


Een artikel zoeken

Klik eerst bovenaan in de navigatiebalk op de categorie van je keuze (vb damesschoenen). Links verschijnen dan de verschillende filters die je kan gebruiken om je zoekopdracht te verfijnen.

Voorbeeld: om het overzicht te zien van alle beschikbare damesschoenen in een bepaalde maat:

 • Klik eerst bovenaan op “damesschoenen”.
 • Links verschijnen de filters, o.a. “maat”: klik op de gewenste maat.
 • Als je onder de filter “maat” klikt op “ meer ” klapt het volledig overzicht van alle maten open en kan je de gewenste maat selecteren.

Online bestellen

Wanneer een artikel jou interesseert, kan je op de foto klikken om extra informatie te krijgen. Kies vervolgens je maat en klik op ' in winkeltas ' indien je het artikel wenst te bestellen. Door met de cursor op de winkeltas te staan, krijg je een kort overzicht van jouw keuze. Wanneer je klaar bent met kiezen klik je op 'verder' waardoor je in de winkeltas terecht komt. Hier kun je nog diverse dingen aanpassen:

 • Toevoegen kortingcode
 • Wijzigen aantal artikelen
 • Artikel verwijderen

Helemaal tevreden? Klik op ' verder ' en doorloop de vijf stappen van het bestelproces.


Hoe gebruik ik mijn online kortingcode?

Als je alle artikelen die je wil bestellen in je winkeltas geplaatst hebt, klik je vanuit de winkeltas op “verder” en kom je op het scherm waar je de online kortingcode kan ingeven. Geef de kortingcode in, klik vervolgens op “toevoegen” en de korting wordt automatisch verrekend in je winkeltas.


Toegankelijkheid

Semantische structuur van de inhoud

 • De HTML-titels worden gebruikt om de structuur van de pagina's weer te geven.
 • De navigatiemenu's zijn afgebakend als HTML-lijsten. Op deze wijze kunnen we verzekeren dat de naam van de link in de lijst onmiddellijk wordt gelezen of indien nodig genegeerd wordt.
 • Alle datatabellen hebben eigen titels die het voor de gebruiker mogelijk maken om ze op betrouwbare wijze te lezen. Waar nodig zijn de tabellen voorzien van legenda.
 • In onze formulieren worden de labels gelinkt aan velden die HTML labels gebruiken.

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen die gebruikt zijn op de site hebben alt beschrijvingen. De zuiver decoratieve grafieken hebben geen alt beschrijving.

Gebruik van karakters

De site gebruikt karakters van relatieve grootte, wat betekent dat je gemakkelijk zelf de grootte van de karakters kan aanpassen.

Style Sheets

Deze site maakt voor de visuele invulling gebruik van cascading style sheets. Als je computer de style sheets niet ondersteunt, zal de bruikbare inhoud van elke pagina toch leesbaar en duidelijk gestructureerd zijn.


Betaling en Veiligheid

Betaling bij afhaling in de winkel

Wanneer je een standaard bestelling plaatst met reservatie in de winkel wordt er geen online betaling uitgevoerd. Je haalt gewoon je bestelling af in de winkel en je betaalt aan de kassa hetgeen je effectief wenst aan te kopen.

Betaling bij thuislevering

Om alle elektronische betalingen op een snelle en veilige manier te behandelen, maakt Brantano gebruik van het Ogone-platform. Onderstaand kan je meer uitleg vinden over hoe het betaalproces verloopt.@

Betalen per kredietkaart

Om jouw online aankoop met je kredietkaart te betalen, dien je een aantal gegevens die op de kredietkaart staan, in te vullen op de website.

 • Het kaartnummer is het nummer van 16 cijfers (in vier groepjes van vier). Dit mag je gegroepeerd of zonder spaties ingeven
 • De vervaldatum van de kaart in datum en jaar (telkens 2 cijfers)
 • Hoeveel bedragen de leveringskosten?
 • De naam van de kaarthouder (in hoofdletters)
 • De CVV2 of CVC2 code die je op de achterzijde van je kredietkaart vindt, in de buurt van de invulstrook voor jouw handtekening.

Omdat voor alle partijen (www.brantano.be, jouw bank én jijzelf) te bevestigen dat je jouw eigen kredietkaartgegevens ingegeven hebt, wordt er een veiligheidsprocedure uitgevoerd. Deze technologie heet 3D Secure en is door Visa en MasterCard ontwikkeld. Ze is te herkennen aan de labels Verified by Visa en MasterCard SecureCode. Dankzij deze technologie krijg je een tijdelijke, geverifieerde elektronische handtekening waarmee je de betaling ultiem bevestigt. Deze handtekening is een cijfercode via digipass of, in specifieke gevallen een paswoord of een sms-code. Daarna zal je terug gebracht worden naar de website van de webshop.

Betalen met Bancontact/MisterCash

Als je een online aankoop wilt doen, geef je eerst de gevraagde gegevens van je betaalkaart in. Vervolgens kom je terecht in een nieuw scherm. Je hebt dan je digipass nodig, die je ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. Je ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestig je op het computerscherm jouw identiteit en jouw betaling. Je kan ook betalen met de Bancontact-app


Levering

Levering in België

Er zijn 3 verschillende manieren om jouw pakketje te ontvangen.

 • Thuislevering:

Kies je voor thuislevering, dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd op een adres in België. De maximale levertermijn voor een thuislevering bedraagt 5 werkdagen.

Met bpost heeft Brantano een sterke partner om het pakket snel bij jou thuis te bezorgen. Ben je niet thuis op het moment van de levering? Dan laat bpost een bericht achter om een nieuwe afspraak vast te leggen.

 • Reservatie in een Brantano-winkel:

Reserveer vrijblijvend en geheel kosteloos voor een pasbeurt in de winkel.

 • Je bent zeker dat jouw favoriete artikel beschikbaar is wanneer je naar de winkel gaat.
 • Ter plaatse kan je de bestelde schoenen rustig passen.
 • Ze blijven gedurende 10 kalenderdagen voor jou gereserveerd.

Een overzicht van de Brantano-winkels en hun openingsuren vind je hier.

Kies je voor een reservatie in de winkel, dan wordt jouw bestelling gratis bezorgd in de Brantano-winkel van je keuze. De maximale levertermijn voor een reservatie bedraagt 5 werkdagen. Als je beslist om de schoenen effectief te kopen, betaal je aan de kassa in de winkel. Je hoeft ze dus nog niet online te betalen.


Annulatie en terugsturen van goederen

Via een Brantano-winkel

Je kan (een deel van) de bestelling tot 14 dagen na ontvangst kosteloos terugbrengen in een van onze Brantano-winkels.

Een overzicht van de Brantano-winkels en hun openingsuren vind je hier.

Via een bpost

Stuur je verzending gratis retour binnen 14 dagen na ontvangst in 5 stappen:

Heb je betaald met VISA of Mastercard? Dan storten we het bedrag via dezelfde weg terug. Heb je betaald met Bancontact/Mistercash? Vul dan op het retourformulier (dat in je pakket zit) het rekeningnummer en de BIC-code in waarop we het verschuldigde bedrag mogen terugbetalen

Wat krijg ik terugbetaald?

De volledige aankoopwaarde . De meegeleverde verzendnota geldt als bewijs van de aankoopwaarde. Enkel wanneer je deze nota toevoegt aan de doos of meebrengt naar de winkel, kunnen we een correcte terugbetaling van de goederen garanderen.


Mijn persoonlijke informatie - Mijn Brantano

Waarom me inschrijven?

Als je je op onze site inschrijft, heb je de mogelijkheid om onze promotienieuwsbrief te ontvangen.

Onze nieuwsbrief zal je informeren over de laatste nieuwigheden en promoties bij Brantano.

Bij registratie kies je een paswoord dat je kan gebruiken om online te bestellen. Zo moet je niet telkens je een bestelling plaatst je persoonlijke informatie ingeven.

Hoe schrijf ik me in?

Inschrijven kan je onderaan deze pagina.

Hoe mijn profiel bewerken?

Je kan op elk moment je profiel bewerken door in te loggen op je account en vervolgens te klikken in de linker navigatiebalk op je scherm op "Mijn gegevens"..

Hoe verander ik mijn paswoord?

Je kan je huidig paswoord veranderen door eerst in te loggen via de navigatiebalk bovenaan de home pagina; Als je dan in de linkerkolom klikt op “mijn gegevens” kan je onderaan kiezen om je wachtwoord te veranderen.

Wachtwoord vergeten? Vul dan bij het inloggen eerst je e-mail adres in, en klik vervolgens op “wachtwoord vergeten”. Je ontvangt dan binnen het kwartier een e-mail met je nieuw wachtwoord, dat je vervolgens zelf kan wijzigen.

Hoe ben ik zeker dat ik alle mails van Brantano ontvang?

Sommige internetproviders blokkeren de berichten van afzenders die niet in je adresboek of lijst met veilige afzenders staan.

Opdat je alle mails van Brantano in de toekomst ontvangt, voeg je newsletter@e.brantano.be toe aan je adresboek of lijst van veilige afzenders.


Wie zijn wij?

Wie is Brantano?

Brantano wil in het middensegment van de markt dé referentie zijn voor schoenen voor de hele familie. Met het oog hierop stelt de groep een brede waaier van schoenen voor vrouwen, mannen en kinderen voor, alsook sportschoenen en verwante artikelen aan de beste prijs-kwaliteitverhouding.

We hebben winkels in de Belux.

Waar een Brantano winkel vinden?

Wij hebben momenteel 130 winkels in België (Luxemburg inbegrepen).

Om je dichtstbijzijnde Brantano winkel te vinden, klik hier.

Welke merken verkopen we?

We verkopen alle soorten merken, van Nike en Adidas over hedgren en Blue Haven tot Hush Puppies . Om de merken in jouw maat te ontdekken, klik hier.

 • Breng zeker de bijgevoegde verzendnota die in je pakket zat mee naar de winkel. Die geldt als bewijs van de aankoopwaarde.
 • In de winkel kan je kiezen voor omruiling of terugbetaling.
 • Kies je voor terugbetaling, dan betalen we de artikelen die je wenst te retourneren meteen terug.
 • Leg de artikelen (ongedragen en in oorspronkelijke staat) in de verzenddoos.
 • Voeg ook het volledig ingevulde retourformulier en de originele verzendnota toe aan de verzenddoos.
 • Kleef het meegeleverde retouretiket op de verzenddoos, over het originele etiket heen.
 • Verwijder de beschermfolie van de zelfklevende afsluitstroken om de verzenddoos goed af te sluiten.
 • Geef je retourzending af in een van de punten van bpost.
 • Waarom me inschrijven?
 • Hoe schrijf ik me in?
 • Hoe mijn profiel bewerken?
 • Hoe verander ik mijn paswoord?
 • Hoe me inschrijven/uitschrijven voor de nieuwsbrief?
 • Hoe ben ik zeker dat ik alle mails van Brantano ontvang?
 • Wie is Brantano?
 • Waar een Brantano winkel vinden?
 • Welke merken verkopen we?