Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

Tuinklompen

Het volledige schoenen-ABC is bij Brantano te vinden. De letter T wordt vertegenwoordigd door tuinklompen. Bij ons zie je geen klassieke houten klompen maar wel hippe tuinklompen die zonder problemen regen en wind doorstaan. Zowel voor mannen, vrouwen als kinderen is er een ruime keuze.


Must-have

Iedereen met een tuin zou een paar tuinklompen moeten hebben. Ze zijn ideaal om het gras af te rijden, een moestuin te onderhouden of de hagen te snoeien. Modder en ander vuil deren deze tuinklompen niet, want ze zijn ijzersterk en onderhoudsvriendelijk. Even afspoelen en ze blinken als nieuw.


Volwassenen en kinderen

Bij Brantano laten we niemand in de kou staan. Daarom hebben we leuke tuinklompen voor volwassenen en kinderen. Terwijl onze tuinklompen voor de mamma’s en papa’s vooral sobere kleuren hebben, krijgen kinderen een ruime keuze aan hippe kleuren en versieringen. Deze modellen mogen zeker gezien worden!


Keuze gemaakt?

Heb je een keuze kunnen maken? Bestel jouw tuinklompen meteen online en laat ze aan huis leveren. Om alle twijfels weg te nemen, kan je ook voor een online reservatie opteren. Jouw geselecteerde tuinklompen worden in een plaatselijke Brantano winkel geleverd, zodat je ze eerst kan passen. Handig, niet?

Shop nu Actievoorwaarden
7 producten gevonden
Naar boven