Gratis levering

Gratis retour

Gemakkelijk en veilig betalen

  1. Home
  2. Voetbalschoenen

Voetbalschoenen

Voor voetbalschoenen hoef je echt niet verder te zoeken. Bij Brantano kan je kiezen uit topmerken als Nike, adidas, Puma en Osaga. Zowel volwassenen als kinderen zullen hier de voetbalschoen van hun dromen vinden.


In- of outdoor

In onze collectie zijn naast de klassieke voetbalschoenen met kunststof noppen ook modellen met ijzeren studs te vinden. Deze zijn ideaal voor een natte ondergrond. Ook voor zaalvoetballers en wedstrijden op kunstgras hebben we aangepast schoeisel. Op welke ondergrond je ook speelt, bij Brantano vind je gegarandeerd de juiste voetbalschoenen.


Voor elk wat wils

Draag je graag een eenvoudige zwarte voetbalschoen? Of mag het een kleurrijker exemplaar zijn? Alle kleuren en stijlen komen in onze collectie aan bod. We hebben trouwens niet alleen voetbalschoenen voor mannen, maar ook voor kinderen. Er is dus voor elk wat wils.


Meer dan voetbalschoenen

Bij Brantano is veel meer te vinden dan enkel voetbalschoenen. Ook voor voetbalaccessoires zoals beenbeschermers, keeperhandschoenen, ballen, sporttassen, kousen… ben je bij ons aan het juiste adres. Handig, niet?


Waarom Brantano?

Er zijn een heleboel redenen om voetbalschoenen online te kopen bij Brantano. In de eerste plaats vind je bij ons een erg uitgebreid assortiment. Bestel je favoriete voetbalschoenen online (de levering is gratis) of reserveer ze in een van onze winkels. Tenslotte heb je altijd recht op 2 weken bedenktijd. Zo ben je 100% zeker dat je nieuwe voetbalschoenen perfect passen.

Meer info Meer info Actievoorwaarden Meer info
104 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven